Раду викрили в лестощах Яценюку перед його відставкою
Категорія
Політика
Дата публікації

Раду викрили в лестощах Яценюку перед його відставкою

Раду викрили в лестощах Яценюку перед його відставкою
Джерело:  online.ua

Скасування  постанови про визнання роботи екс-прем'єр-міністра Арсенія Яценюка незадовільною, яку винесли 16 лютого 2016 року, не підійме його рейтинг.


Про це спеціально для ONLINE.UA розповів політичний експерт Євген Магда.


Разом з прийняттям відставки Яценюка з посади прем'єр-міністра 14 квітня 2016 року в Верховній Раді України скасували постанову про визнання його роботи незадовільною, яку винесли 16 лютого.


На думку Євгена Магди, це не матиме істотного впливу на позиції колишнього глави уряду в рейтингу.


""Реабілітація" уряду Яценюка через скасування постанови про визнання його роботи незадовільною, насправді, більше тішить самолюбство Арсенія Петровича, ніж допомагає в справі відновлення його рейтингових позицій", - вважає експерт.


Також він вважає, що  Яценюку буде непросто реалізувати свої нові завдання, про які він висловився перед відставкою: "З сьогоднішнього дня бачу свої завдання ширше, ніж повноваження глави уряду".


"На загальному інформаційному тлі це парламентське рішення навряд чи буде помітним, і "продати" його співгромадянам буде непросто. Яценюку треба буде докласти чимало зусиль, щоб ефективно реалізувати завдання, які "ширше" прем'єрських повноважень", - розповів Євген Магда.


"Запорукою його спокою є збереження на ключових позиціях у Кабміні Арсена Авакова (МВС) і Павла Петренка (Мін'юст). Заодно зазначу, що свої позиції зберегли представники президентської квоти Павло Клімкін (МЗС) і Степан Полторак (Міністерство оборони)", - додав політичний експерт.


Повний текст статті  читайте на ONLINE.UA: "Дивіться, хто прийшов: що потрібно знати про Кабмін Гройсмана".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?