Ракета РФ влучила у приватний будинок у Харківській області
Категорія
Україна
Дата публікації

Ракета РФ влучила у приватний будинок у Харківській області

Ракета РФ влучила у приватний будинок у Харківській області
Джерело:  online.ua

Ввечері 8 грудня армія Російської Федерації знову атакувала ракетами Харківську область — за попередніми даними, постраждали щонайменше 4 людей.

Джерело: Фейсбук-сторінка очільника Харківської ОВА Олега Синєгубова

Що відомо про ракетний удар росіян по Харківській області 8 грудня

За словами Олега Синєгубова, загарбники влучили у приватний будинок — після цього спалахнула пожежа.

Російські окупанти влучили у приватний будинок в Харківському районі, виникла пожежа в приватному домоволодінні. На жаль, є постраждалий чоловік. На місці працюють всі профільні служби, - заявив глава Харківської ОВА.

Трохи пізніше Олег Синєгубов повідомив, що кількість постраждалих в результаті атаки ворога зросла.

Окрім того, він додав, що частину ракет армії РФ вдалося збити українській ППО.

Частину російських ракет збили сили ППО. Одна з ракет влучилила у приватне домоволодіння, на жаль, відомо про ще 3 поранених: чоловіка та двох жінок. Бригади екстреної медичної допомоги працюють на місці, - уточнив очільник Харківської ОВА.

Також Синєгубов нагадав про те, що загарбники завдають ударів по Куп’янщині кожного дня: це ракетні та артилерійські удари.

Куп’янськ на сьогодні - дійсно гарячий напрямок. Так, лінія фронту після успішного контрнаступу ЗСУ змістилася. Ми не зупиняємося у будівництві фортифікайних споруд, лінії оборони посилюються. Адже розуміємо, ворог не полишив планів на Харківшину, - додав він.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?