Рано чи пізно розвалиться - у Зеленського передрекли долю путінської Росії
Категорія
Політика
Дата публікації

Рано чи пізно розвалиться - у Зеленського передрекли долю путінської Росії

Рано чи пізно розвалиться - у Зеленського передрекли долю путінської Росії
Джерело:  24 канал

Ще з 2014 році у політичних колах України вирує думка про розвал Росії у майбутньому, що призведе до остаточного повернення ОРДЛО та Криму. З такою думкою згоден секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данілов. Про це повідомляє ONLINE.UA, посилаючись на інтерв'ю "24 каналу".

За його словами, такої думки він сам дотримується багато років, оскільки сучасна Росія - "штучне утворення".

"Я собі чітко усвідомив, що в тому стані, в якому є РФ – це штучне утворення. Я не можу зрозуміти, яке відношення до РФ має Ічкерія – це що, Росія? Яке відношення до РФ мають інші народи?" - підкреслив Данілов.

Секретар пояснив, це утворення свого часу збирали під кулеметами.

"Ніхто там за власної волі туди не заходив, це збірна територія, яка рано чи пізно розвалиться. Це абсолютно природна річ. Ми маємо так само розуміти, що це не станеться так швидко, як би нам цього хотілось, але те, що це буде за нашого життя – це 100%", - відзначив він.

В інтерв'ю згадується, що на початку війни у 2014 році Данілов оголосив — конфронтація завершиться, коли розпадеться Російська Федерація.

Нагадаємо, у лютому-березні 2014 року російські військовослужбовці без знаків розпізнавання вдерлися до Криму. Пізніше найманці та кадрові військові атакували Україну на Донбасі.

За даними ООН від початку війни загинули понад 14 тисяч осіб. Мільйони українців були вимушені залишити рідний регіон.

Як повідомляв ONLINE.UA, ватажок бойовиків так званої "ЛНР" Леонід Пасічник раптово скасував режим найвищої бойової готовності незаконних збройних підрозділів. Він заявив, що в ОРДЛО спостерігається режим тиші спостерігаються жодні обстріли, що говорить про те, що ситуація стабілізувалася. Місцеві жителі сподіваються, що бойовики нарешті вирішили закінчити війну.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?