Ранок на Донбасі: у штабі АТО повідомили про двох поранених
Категорія
Події
Дата публікації

Ранок на Донбасі: у штабі АТО повідомили про двох поранених

Ранок на Донбасі: у штабі АТО повідомили про двох поранених
Джерело:  online.ua

Від початку доби в зоні проведення антитерористичної операції двоє військовослужбовців отримали поранення.
Про це повідомив начальник міжвідомчої мобільної групи ОТУ "Маріуполь" Сергій Жмурко, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "112-Україна".

Так, у штабі повідомили, що по захисниках Красногорівки о 5:20 бойовики відкрили вогонь з гранатометів, стрілецького озброєння, з мінометів калібру 82-мм та 120–мм.

По позиціях неподалік Гнутового ворог використовував, окрім великокаліберних БМП та гранатометів, ще й міномети калібром 82-мм.

Читайте також: У Луганській області біля патруля ОБСЄ сталися вибух і стрілянина

По захисниках Павлополя, Лебединського, Новотороїцького та Широкиного використовувались для обстрілу великокаліберні кулемети, гранатомети різних систем. 
"Із опівночі обстріли не зупинились, наразі зафіксовано 9 таких обстрілів, у тому числі з використанням важкого озброєння, а саме мінометів калібру 120, якими ворог гатив по наших позиціях неподалік Новотроїцького, Красногорівки, а також мінометів калібру 82-мм, там же по Красногорівці та Березовому", - сказав Жмурко.

"На жаль, два військовослужбовці дістали поранення", - додав начальник мобільної групи "Маріуполь".

Також Жмурко зазначив, що обстріли, які наразі тривають зі сторони бойовиків, є не провокаційними, а прицільними.

Як повідомляв ONLINE.UA, за минулу добу, 28 квітня, ситуація в районі проведення АТО загострилася, двоє військовослужбовців Збройних Сил України загинули, ще шестеро – отримали поранення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?