Райан Рейнольдс дав слушну пораду, як батькам робити уроки з дітьми і не зійти з розуму
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Райан Рейнольдс дав слушну пораду, як батькам робити уроки з дітьми і не зійти з розуму

Райан Рейнольдс дав слушну пораду, як батькам робити уроки з дітьми і не зійти з розуму
Джерело:  online.ua

Голлівудський супергерой Райан Рейнольдс, відомий своїм приголомшливим гумором, вирішив знову підняти настрій своїм шанувальникам. З початком навчального року, коли перед більшістю батьків виникла проблема виконання уроків з дітьми особливо в умовах дистанційного навчання, актор вирішив підбадьорити народ і запропонував спосіб, який допоможе відповідальним мамам і татам зробити домашні завдання зі своїм чадом, залишитися люблячими батьками і не зійти з розуму. Слушна порада Рейнольдса полягає в джині Aviation Home School - в рекламі напою актор пропонує його приймати в будь-яких дозах і ніяких труднощів ні з географією, ні з математикою не виникне. Передплатники Райана гідно оцінили рецепт Райана і вже готові скористатися ним, передає ONLINE.UA.

Райан Рейнольдс запевняє, що джин Aviation Gin в версії Home School допоможе впоратися і з географією для 4 класу, і новою математикою, і з іншими забутими шкільними предметами. Пляшка джина "для батьків" представлена в літражі - 1,75 л вартістю 60 доларів.

Шанувальники голлівудського актора вже стають в чергу за рятівним напоєм. Вони визнають, що онлайн-навчання дійсно стало непосильним тягарем для багатьох сімей, де не можуть розірватися між роботою і уроками зі своїми дітьми.

"Спробуй подужати шкільну фізику - для цього мало джина))"; "А для вчителів є варіант?"; "Нам однозначно потрібна пляшка. Де замовити?"; "Я не п'ю джин, але дистанційне навчання + Райан Рейнольдс мені його продає .. Думаю, я вже починаю любити напій!", - масово коментують вони рекламу нового джина від Райна Рейнольдса.

До речі, Райан Рейнольдс зі своєю дружиною Блейк Лайвлі виховують трьох дочок. Молодша дочка народилася у них в кінці минулого року. Актор вважає себе "божевільним по-хорошому батьком". Він порівну ділить з дружиною обов'язки по догляду за дітьми - залишається вдома з дівчатками, поки Блейк зайнята на зйомках, і веселить шанувальників смішними роликами з малятами.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Блейк Лайвлі і Райан Рейнольдс розсмішили мережу новим жартом  - вони придумали новий спосіб, як розважитися на карантині.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?