Разумков вперше прокоментував несподіване рішення Зеленського
Категорія
Україна
Дата публікації

Разумков вперше прокоментував несподіване рішення Зеленського

Разумков вперше прокоментував несподіване рішення Зеленського

Очільник українського парламенту Дмитро Разумков в ході брифінгу у рамках свого візиту на Київщину заявив, що призначення Андрія Єрмака керівником Офісу Президента позитивно вплине на роботу структури. На думку політика, жодних негативних наслідків у зміні керівника ОПУ немає. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на " УНІАН".

"Думаю, у цій ситуації президент не має ні з ким радитися. Це голова його Офісу. Офіс – це структура, яка забезпечує діяльність президента. І це – виключна прерогатива президента, кого призначати на цю посаду", - поділився своєю думкою Разумков.

Окрім того, він наголосив, що Єрмак є членом команди українського лідера і від самого початку був призначений його помічником.

"Він багато місяців працює за важливими напрямками, пов’язаними з виконанням функцій Офісу Президента, безпосередньо виходячи з тих доручень, які давалися главою держави. Це – не нова людина, тому я не бачу якихось негативних наслідків у цьому, 100%", – каже Разумков.

За словами спікера ВРУ, зміни в Офісі Президента позитивно вплинуть на його роботу.

Главою Офісу Президента Андрій Єрмак став 11 лютого - він змінив на посаді Андрія Богдана, якого глава держави звільнив цього ж дня. Українські медіа обговорювали конфлікт між Богданом і Єрмаком – мовляв, він триває вже декілька місяців.

Як повідомляв раніше ONLINE.UA, новий очільник Офісу Президента Андрій Єрмак неочікувано для всіх звернувся до Богдана.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?