Разумков зробив гучну заяву, що залишає посаду голови "Слуги Народу"
Категорія
Політика
Дата публікації

Разумков зробив гучну заяву, що залишає посаду голови "Слуги Народу"

Разумков зробив гучну заяву, що залишає посаду голови "Слуги Народу"
Джерело:  Укрінформ

Спікер Верховної Ради України Дмитро Разумков виступив на брифінгу в Києві у вівторок, 1 жовтня. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Укрінформ.

За словами посадовця, найближчим часом він перестане бути очільником політичної партії "Слуга Народу".

У той самий час, як повідомляє Gazeta.ua, із тематичною заявою виступив голова однойменної парламентської фракції Давид Арахамія. Він стверджує, що спікер не повинен очолювати партію, тому Разумков написав відповідну заяву у момент отримання посади.

"Я навіть не член партії. Я голова фракції. Хтось із журналістів просто наплутав. Щоб його (Разумкова - ред.) зняти з голови партії, потрібен з'їзд. Його знімати і призначати Корнієнка (перший заступник голови фракції - ред.) - це було вирішено ще на початку роботи Верховної Ради. Чомусь хтось сплутав голову партії з головою фракції та почалося", - додав Арахамія.

Як повідомляв ONLINE.UA, Дмитро Разумков нещодавно критикував колег народних депутатів після проваленого голосування у Раді. Йдеться про розгляд законопроєкту, який дозволяє прослуховування парламентаріїв з боку представників правоохоронних органів - ДБР та НАБУ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?