Реакція нардепа на підроблений лист Порошенка від пранкерів: от скоти
Категорія
Україна
Дата публікації

Реакція нардепа на підроблений лист Порошенка від пранкерів: от скоти

Реакція нардепа на підроблений лист Порошенка від пранкерів: от скоти

Народний депутат Ірина Геращенко назвала «скотами» пранкерів, які влаштували розіграш з підробним листом нібито від президента України Петра Порошенка на ім'я льотчиці Надії Савченко, яка оголосила сухе голодування.
Як повідомляє ONLINE.UА, свою думку про «жартівника» Геращенко висловила в Facebook.
«Просто скоти. Це все, що можна сказати про людей, які дозволяють собі "розіграш" в цій ситуації. Мета покидьків очевидна: перетворити драму на фарс», - переконана депутат.
При цьому Геращенко підкреслила, що український лідер через сестру і матір льотчиці «передавав Надії усні слова підтримки прохання від усієї України і українців - вийти з сухого голодування».
«Дяка Богові, Надія почула звернення своєї сім'ї, президента і всіх українців, які її підтримують», - додала нардеп.
Також Геращенко заявила, що «Україні Надя потрібна живою».
«І влада продовжує боротьбу за її звільнення. А цим покидькам, які «розігрують», варто повчитися грамоті. Вони і по-російськи толком не знають, пишуть із жахливими помилками. "Русскій мір" у всій своїй красі...», - резюмувала вона.
Нагадаємо, як повідомляв ONLINE.UА, раніше, російські пранкери зізналися в розіграші, який вони влаштували стосовно української полонянки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?