Реакцію акторів «Гри престолів» на фінальну серію зняли на відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Реакцію акторів «Гри престолів» на фінальну серію зняли на відео

Реакцію акторів «Гри престолів» на фінальну серію зняли на відео
Джерело:  online.ua

На телеканалі HBO вийшла прем’єра «Останнього дозору» – майже двогодинного документального фільму про те, як створювався фінальний сезон серіалу «Гри престолів». Одним з найбільш цікавих епізодів у ньому стала реакція провідних акторів на ознайомлення зі сценарієм останньої 6-ї серії, інформує ONLINE.UA.

Процедура читання спільного сценарію є стандартною для всіх серіалів. На ній актори ознайомлюються з діалогами, які їм потім доведеться грати під час знімального процесу. У документальному фільмі «Останній дозор» можна побачити, що в момент, коли актор Кіт Герінґтон, який грає Джона Сноу, дізнається, що повинен вбити Дейнеріс, він хапається за голову. Його партнерка за серіалом – акторка Емілі Кларк, підіграє і «сповзає» зі стільця.

Реакція акторів доволі цікава, якби не одне «але». Кількома тижнями раніше Емілі Кларк розповідала, що вона була приголомшена, коли перед початком роботи над останнім сезоном отримала поштою його сценарій для ознайомлення. Прочитавши його, вона з відчаю за свою героїню три години гуляла по Лондону.

Таким чином, можна припустити, що головні актори знали про перебіг сюжету в сценарії задовго до дня спільного читання. А їхня реакція, скоріше за все, є акторською грою заради зйомок документального фільму.

Нагадаємо, що завершення серіалу «Гра престолів» призвело до неочікуваних наслідків для телеканалу HBO.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?