Ребров в подиві через бардак в українському футболі
Категорія
Спорт
Дата публікації

Ребров в подиві через бардак в українському футболі

Ребров в подиві через бардак в українському футболі
Джерело:  online.ua

Головний тренер київського "Динамо" Сергій Ребров обурений тим, що команда даремно їхала в Охтирку на матч 1/4 фіналу Кубка України проти ФК "Нафтовик-Укрнафта".
Як повідомляє ONLINE.UA, про це Ребров сказав в Охтирці після того, як головний арбітр матчу Ярослав Козик прийняв рішення не проводити гру в зв'язку з травмонебезпечним газоном.


"Я не розумію, чому не можна було передбачити цю ситуацію і перенести гру. Всі знали, яка буде погода", - сказав Ребров.



Читайте

:

Президент

"Полтави" жорстко висловився через скасування матчу з "Шахтарем"


Відзначимо, що "Динамо" добирався в Охтирку з пересадкою. Команда з Києва прилетіла до Сум, звідки добиралася в Охтирку автобусом.


C пересадками добирався до Полтави і "Шахтар". Літаком до Харкова, а звідти автобусом до Полтави, оскільки аеропорт в Полтаві не міг приймати літаки через погані погодні умови.


І тут питання до керівництва "Нафтовика-Укрнафти" і ФК "Полтава". На що сподівалися боси клубів, бачачи, яка на вулиці погода. Тим більше що в Охтирці, як і в Полтаві на стадіоні "Локомотив", поле не оснащено підігрівом і береться кригою від морозу.


Доля обох матчів тепер в руках чиновників КДК ФФУ. Або матчі будуть перенесені, або господарям будуть зараховані технічні поразки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?