Реформа - як велосипед: Аваков зробив гучну заяву
Категорія
Україна
Дата публікації

Реформа - як велосипед: Аваков зробив гучну заяву

Реформа - як велосипед: Аваков зробив гучну заяву
Джерело:  online.ua

Глава Міністерства внутрішніх справ України Арсен Аваков, який раніше оголосив про підготовку до запуску Національної поліції України на окупованих територіях, порівняв реформи з їздою на велосипеді і показав подальшу "карту руху" відомства.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook міністра.
"Минулого тижня патрульні поліцейські Маріуполя склали присягу на вірність Народу України і в 31-му місті України заступили на службу співробітники 28-го управління Департаменту патрульної поліції НПУ. Ми завершили перший етап реформи. І тепер ми йдемо далі. Реформа - як велосипед: зупинився, значить, впав. Тому - тільки вперед!", - написав Аваков.
Також він розповів про наступний етап реформування правоохоронців: "У наших планах підвищення якості патрульної поліції, створення корпусу дільничних офіцерів поліції, формування підрозділів з патрулювання і контролю дорожнього руху на трасах. Плюс завершення організації мережі Груп швидкого реагування в областях і реформування одного з найскладніших і фундаментальних елементів кримінального блоку - слідства".
Аваков зазначив, що планується створення корпусу дільничних офіцерів поліції чисельністю 9 100 осіб, а в органах слідства НПУ, після перепідготовки діючих співробітників і навчання нових, працюватиме 10 500 поліцейських.
"Мене часто запитують, коли реформа МВС буде закінчена? Реформу можна буде вважати завершеною тільки тоді, коли сьогоднішні молоді хлопці з маленькими зірочками на погонах навчаться, наберуться досвіду і займуть керівні пости. Коли вся поліція на всіх рівнях буде Служити і Захищати. Коли кожен громадянин буде довіряти поліцейському, а кожен поліцейський заслужить цю довіру. Скільки б ми не планували структурних реформ - вони не стануть ефективними без опори на мотивованих чесних людей з гідною зарплатою. Ми вибираємо саме таких людей і розраховуємо на розуміння і підтримку влади і суспільства, коли просимо і наполягаємо на достатньому матеріальному забезпеченні поліції", - додав міністр.
Як повідомляв ONLINE.UA, Арсен Аваков розповідав про грандіозну ротацію, яка попереду у суддів після ухвалення Верховною Радою законів, які змінили судову системи України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?