Рекордна кількість: Гончарук потішив українців приємною новиною
Категорія
Україна
Дата публікації

Рекордна кількість: Гончарук потішив українців приємною новиною

Рекордна кількість: Гончарук потішив українців приємною новиною
Джерело:  online.ua

Очільник Кабміну Олексій Гончарук поділився з українцям чудовою новиною. За його словами, у 2020 році планують збудувати рекордну кількість доріг - мінімум 4 тисячі кілометрів. Про це голова уряду заявив на презентації планів роботи Укравтодору "Дороги UA 2020", передає ONLINE.UA.

"Звичайно, Україні потрібні хороші дороги. Без хороших доріг не буде економічного зростання, економічного прориву, це неможливо просто тому, що логістика вирішує у сучасному світі... Дороги - це і робочі місця, і податки. Тому в цьому році ми поставили собі за мету збудувати рекордну кількість доріг - мінімум 4 тисячі кілометрів. Мова не про ямковий ремонт, мова про або нове будівництво, або про реконструкцію. Тобто, на виході нам потрібно 4 тисячі якісних хороших доріг", - наголосив Гончарук.

Він також підкреслив, що вважає флагманським проектом на цей рік дорогу Решетилівка - Дніпро, де Україна має досягнути максимальної швидкості, щоб з'єднати першокласною дорогою Київ з Дніпром, а потім з Маріуполем.

"Тобто, фактично до Маріуполя має бути хороша дорога, по якій можна швидко дістатися", - додав прем'єр.

Що важливо, нещодавно очільник Укравтодору Олександр Кубраков повідомив, що у Верховній Раді зареєстрували 2 законопроєкти, прийняття яких відкриє можливість залучити додаткове фінансування на будівництво, ремонт та експлуатацію доріг із зовнішніх ринків.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше міністр інфраструктури  Владислав Криклій заявив,  що проєкт Державного бюджету на 2020 рік передбачає рекордний обсяг фінансування дорожньої галузі в обсязі 74,4 млрд гривень.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?