Реперка проти цькування: Alyona Alyona випустила кліп "Булінг"
Категорія
Культура
Дата публікації

Реперка проти цькування: Alyona Alyona випустила кліп "Булінг"

Реперка проти цькування: Alyona Alyona випустила кліп "Булінг"
Джерело:  online.ua

Українська реперка Alyona Alyona презентувала новий відеокліп на трек "Булінг". Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на безпосередньо ролик.

Текст нової пісні має загострену соціальну тематику. У ньому йдеться про цькування дітей у школах з боку інших дітей.

За словами самої Альони, у житті інколи стаються незабутні моменти.

"У нашому житті є моменти, які ніколи не забуваються і назавжди залишаються в пам'яті", - підкреслила реперка в Instagram, коментуючи вихід нового кліпу.

Відеоролик демонструє булінг дітей з боку шкільних хуліганів. На захист жертв цькування приходить Alyona Alyona у вигляді супергероїні. Вона надає їм підтримку та свою дружбу.

Режисер нового кліпу - Delta Arthur. Саме він створив дебют Alyona Alyona під назвою "Рибки".

Нагадаємо, 28-річна Альона Савраненко колись була вихователькою у дитячому садочку. Вона стала феноменом в українській музиці у 2018 році завдяки згаданим "Рибкам".

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно Alyona Alyona стала номінанткою відомої німецької премії. Організатори нагороди Anchor відзначили оригінальність та соціальний підтекст авторки репу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?