Репетирують Дніпро: журналіст викликав гнів і іронію натяком щодо путінських військ
Категорія
Світ
Дата публікації

Репетирують Дніпро: журналіст викликав гнів і іронію натяком щодо путінських військ

Репетирують Дніпро: журналіст викликав гнів і іронію натяком щодо путінських військ
Джерело:  online.ua

Російський журналіст Олег Кашин викликав гнів і іронію в мережі натяком на плани армії РФ, головнокомандувачем якої є Володимир Путін, піти в наступ на Дніпро.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на його Facebook.
Журналіст зробив репост повідомлення Міноборони РФ про навчання російських військових.
"У Володимирській області військові інженери провели унікальну операцію з наведення через річку Оку 100-метрового понтонного моста із застосуванням понтонного парку ПП-2005М. Щоб зістикувати понтони прямо на замерзлій річці, інженери підірвали лід по периметру моста, і він встав на воду під своєю власною вагою", - йдеться в повідомленні російського відомства.
"Репетирують Дніпро", - прокоментував новину Кашин.
Нагадаємо, раніше нардеп Надія Савченко заявляла, що в разі наступу у російської сторони "є великі стратегічні плани захоплення території України по Дніпро" і закликала СБУ та розвідку готуватися до такого сценарію.




У мережі іронічно прокоментували пост Кашина.






Михайло Голуб: Насмешили китайців.


Люк Сайвокер: Че вже Дніпро ... пиши відразу Міссісіпі.


Як повідомляв ONLINE.UA,  в Києві на Майдані Незалежності відбулася акція за припинення агресії РФ проти України, на якій нардепу Надії Савченко не дали слово.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?