Ретроградний Меркурій: коли закінчиться складний період і що потрібно знати кожному
Категорія
Наука та медицина
Дата публікації

Ретроградний Меркурій: коли закінчиться складний період і що потрібно знати кожному

Ретроградний Меркурій: коли закінчиться складний період і що потрібно знати кожному
Джерело:  online.ua

Цьогоріч, у листопаді, ми мали можливість спостерігати за таким явищем як ретроградний Меркурій. Він почався 31 жовтня і завершиться уже сьогодні - 20 листопада, повідомляє ONLINE.UA.

Важливо розібратися, що ж робить з людьми ретроградний Меркурій? Можливо, ви самі відчуваєте, що протягом тривалого часу перебуваєте в якомусь дивному стані, а вас оточив цілий потік невдач. Цей зловісний період і називають ретроградним Меркурієм.

За словами експертів, назовні виходять страхи, ненависть, гнів, темна сторона, яку ми дуже глибоко ховаємо.

"У цей період вам варто задуматися, чим ви займаєтеся в житті: подобається вам це чи ні. Наприклад, навіщо сидите на дієті, якщо хочете з'їсти солоденького, навіщо відмовляєтеся від м'яса, якби зараз скуштували відмінного шашлику. Постарайтеся почути зараз своє тіло, а не те, що навіяно суспільством, адже зараз так модно робити. І те, що зараз сидить так глибоко - обов'язково вийде назовні", - сказано в повідомленні.

Постарайтеся не пропустити момент, коли ваша сутність вийде назовні - на душі стане відразу легше і набагато простіше. Тих, хто почує себе в цей період, чекає насичене майбутнє. Уже в наступному році у вас можуть народитися нові проекти, які допоможуть вам реалізуватися повною мірою.

Що потрібно робити в цей період? Дуже важливо не блокувати вихід всіх негативних установок. Не уникайте страхів, переживіть їх зараз і дайте своєму "Я" повне розвантаження.

Уже сьогодні, 20 листопада, все повинно стати на свої місця. Останні дні та години особливі - у вас є ще час пізнати себе.

Раніше  ONLINE.UA публікував гороскоп для всіх знаків зодіаку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?