Рейтинг Путіна стрімко падає - відома причина
Категорія
Політика
Дата публікації

Рейтинг Путіна стрімко падає - відома причина

Рейтинг Путіна стрімко падає - відома причина
Джерело:  online.ua

Протягом останнього року рейтинг довіри росіян до президента Росії Володимира Путіна знизився на 17%, повернувшись до рівня 2013 року.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на результати опитувань "Левада-центру"

Вказано, що на даний момент тільки 58% респондентів вважають, що Путін "цілком заслуговує" довіри, тоді як в 2017 році так вважали 75% опитаних. Також зазначається, що 13% людей кажуть, що президент "зовсім не заслуговує" довіри (у 2017 році було 4%).

Соціологи пояснюють, що це пов'язано з "шоком від контрасту передвиборних обіцянок з пенсійною реформою".

Варто зазначити, що тепер найбільшою довірою росіян користується російська армія (66%).

"Після армії і президента найбільше респонденти традиційно довіряють ФСБ і спецслужбам (50%), церкві (48%) та благодійним організаціям (38%). Найменше громадяни довіряють великому бізнесу і партіям (по 16%), Держдумі (23%) і уряду (27%)", - сказано в повідомленні.

Соцопитування проводилося 20-26 вересня серед 1600 осіб у 52 суб'єктах РФ.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що російський президент Володимир Путін підтримав ініціативу про зниження залежності російської економіки від долара. При цьому він не погодився на повну відмову від американської валюти.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?