Режим повного чергування: у Раді виступили з важливою заявою
Категорія
Політика
Дата публікації

Режим повного чергування: у Раді виступили з важливою заявою

Режим повного чергування: у Раді виступили з важливою заявою
Джерело:  24 канал

Пропрезидентська фракція "Слуга народу" закликала нардепів не залишати Києва, бо парламент може провести позачергові засідання на тлі пандемії нового коронавірусу. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "24 канал".

За словами заступника голови фракції Олександра Корнієнка, ймовірність виклику дуже висока.

"Зараз відбувається засідання фракції "Слуга народу". Ми з депутатами обговорюємо, як саме ми будемо працювати. Найімовірніше буде режим повного чергування в місті", - пояснив політик.

Він додав, народним депутатам слід бути готовими до скликання засідань та перебувати буквально в очікуванні.

Загалом Рада з вівторка, 17 березня, перейшла до роботи в комітетах через поширення COVID-19. Такий режим буде чинним до 3 квітня.

Нагадаємо, з 18 березня у містах введуть серйозні обмеження роботи громадського транспорту — зокрема зупинять метрополітени. Також буде обмеженим пасажирський рух між містами й областями.

Як повідомляв ONLINE.UA, офіційний Київ вдався до жорстких заходів на тлі загострення пандемії коронавірусу, однак рішення глави держави Володимира Зеленського не у всіх містах України сприйняли позитивно та з розумінням. Так, міська влада Харкова, а саме мер Геннадій Кернес, розкритикували наказ українського лідера щодо закриття метрополітену.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?