"Режим тиші": у штабі АТО розповіли про нові обстріли і втрати українців
Категорія
Події
Дата публікації

"Режим тиші": у штабі АТО розповіли про нові обстріли і втрати українців

"Режим тиші": у штабі АТО розповіли про нові обстріли і втрати українців

Протягом доби 4 квітня бойовики продовжували ігнорувати "режим тиші" і влаштували 54 обстріли українських позицій, в результаті яких п'ятеро наших військових отримали поранення.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу АТО.
Найбільш напруженою була ситуація на Маріупольському напрямку: з мінометів калібру 82 мм бойовики обстрілювали захисників Красногорівки і Широкіно, з гранатометів і великокаліберних кулеметів вівся вогонь по опорним пунктам в районі Павлополя і Водяного.
Позиції під Мар'їнкою бойовики обстрілювали з гранатометів, а в бік морських піхотинців в Гнутово відкривали вогонь з кулеметів, з озброєння БМП противник бив по позиціях морпіхів в районі Водного і Широкіно, під Новотроїцьким активно діяв ворожий снайпер.
Читайте також: От таке "перемир'я": Порошенко зробив заяву по Донбасу
Крім того в Мар'їнці відбувся бій з диверсійно-розвідувальною групою бойовиків: диверсанти намагалися наблизитися до позицій ВСУ, але їх рух було виявлено, і командир бригади, враховуючи пряму загрозу життю підлеглих, прийняв рішення на застосування зброї після чого противник відійшов.
На Донецькому напрямку з мінометів калібру 82 мм, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї противник бив по захисникам Авдіївки. З гранатометів - по опорних пунктах поблизу Луганського, Опитного, Пісків і Невельського.
З великокаліберних кулеметів терористи відкривали вогонь у бік сил АТО під Кам'янкою, Опитним, Верхнеторецким, Шахтою Бутівка і Пісками. В районі Опитного і Троїцького активізувалися ворожі снайпери.
На Луганському напрямку з станкових протитанкових гранатометів і стрілецької зброї бойовики обстрілювали опорні пункти ВСУ біля Кримського, а зі стрілецької зброї вівся вогонь в районі населеного пункту Лобачево.
Як повідомляв ONLINE.UA вранці 4 квітня у окупованому Донецьку озброєні люди оточили "будинок уряду" так званої ДНР і перекрили рух транспорту.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?