Режисер "Останніх джедаїв" зніме ще одну трилогію "Зоряних війн"
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Режисер "Останніх джедаїв" зніме ще одну трилогію "Зоряних війн"

Режисер "Останніх джедаїв" зніме ще одну трилогію "Зоряних війн"
Джерело:  Star Wars

Студія Disney заявила про розробку нової трилогії "Зоряних війн". Сценаристом і режисером нових епізодів виступить Райан Джонсон, який зняв фільм "Останні Джедаї", що вийшов в прокат у грудні 2017.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційний сайт кіносаги.

Сюжет нових картин не буде пов'язаний з життям Скайуокера, натомість він розповість історію нових героїв з недослідженої раніше частини галактики.

Джонсон працюватиме над сагою разом з продюсером Ремом Бергманом. Президент Lucasfilm Кейтлін Кеннеді, у коментарях до новини повідомила, що студії сподобалося працювати з Джонсоном.

На цьому етапі роботи ще не визначили дати виходу фільмів, однак якщо поточний дворічний графік виходу нових частин збережеться, то 10, 11 і 12-й епізоди варто очікувати в 2021, 2023 і 2025 роках відповідно.

Читайте також: Трейлер нового епізоду "Зоряних війн" став хітом Мережі: опубліковане відео

Крім нової трилогії, студія запускає у виробництво серіал за мотивами "Зоряних війн", який повинен вийти в 2019 році.

Нагадаємо, восьмий епізод "Зоряних війн" став для Райана Джонсона першим з серйозних і великих проектів. Його наймасштабнішою роботою до цього був фільм "Петля часу" з бюджетом в $ 30 млн.

Як повідомляв ONLINE.UA, стало відомо, що режисером дев’ятого епізоду "Зоряних війн" стане Джей Джей Абрамс, який раніше знімав "Місія нездійсненна: протокол "Фантом", "Супер 8", сьомий епізод "Зоряних війн", "Стартрек: Відплата" та інші.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?