Режиссер "Джокера" пояснив, що сталося з одним з персонажів гучного фільму
Категорія
Культура
Дата публікації

Режиссер "Джокера" пояснив, що сталося з одним з персонажів гучного фільму

Режиссер "Джокера" пояснив, що сталося з одним з персонажів гучного фільму
Джерело:  online.ua

Режисер та сценарист стрічки "Джокер" Тодд Філліпс розповів про невизначену долю Софі - одного з центральних персонажів. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на IndieWire.

Обережно! У тексті є спойлери, які можуть зіпсувати перегляд!

У фільмі героїня акторки Зазі Бітц - одинока мати. Вона живе по сусідству з Артуром Флеком (Хоакін Фенікс), який у майбутньому стане суперзлодієм Джокером.

За сюжетом, між незграбним, соціопатичним головним персонажем та Софі зав'язуються інтимні стосунки. У фільмі є сцена - Флек заходить до квартири своєї коханої, але вона його не впізнає та просить не чіпати її дитину. Це говорить про те, що Артур вигадав їхній роман.

За словами режисера, окремі глядачі вважають, що Софі вбив Джокер через своє божевілля. Втім, він спростував цей поворот та назвав епізод "лакмусовим папірцем".

"Більшість людей, з якими я говорив, вважають, що Артур не вбивав її, тому що вони зрозуміли – він вбиває лише тих, хто нашкодив йому. Вона нічого йому не зробила. Більшість людей розуміють, що навіть як лиходій, Артур живе за певним моральним кодексом", - пояснив Філліпс.

Як повідомляв ONLINE.UA, "Джокер" став одним з найбільш гучних фільмів 2019 року. Його н омінували на премію "Оскар" одразу за 16 категоріями.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?