Резніков анонсував обговорення питання надання Україні авіації під час наступного Рамштайну
Категорія
Україна
Дата публікації

Резніков анонсував обговорення питання надання Україні авіації під час наступного Рамштайну

Резніков анонсував обговорення питання надання Україні авіації під час наступного Рамштайну
Джерело:  online.ua

За словами міністра оборони Олексія Резнікова, ключовою темою 9 зустрічі у форматі "Рамштайн" стане надання Україні західної бойової авіації.

Джерело: Facebook-сторінка Олексія Резнікова

Що відомо про майбутні теми 9 Рамштайну 

Міністр оборони також підкреслив, що західні партнери обговорюватимуть питання передачі танків українським військовим та боєприпасів.

Маю честь дев’ятий раз очолювати об’єднану команду з представників Міноборони, розвідки, Генерального штабу та наших дипломатів, яка інтенсивно працюватиме з партнерами найближчі дні. Темп надзвичайно високий, - підкреслив Резніков.

За його словами, на порядку денному захист українського неба, зокрема питання авіації, та розбудова "танкової коаліції".

Також союзники обговорять:

  • формування запасу міцності по боєприпасам;

  • тренінгові програми для української армії;

  • стабільність підтримки - логістика, обслуговування, ремонт, практична реалізація "Військового шенгену".

Резніков додав, що напередодні зустрічі провів низку розмов з партнерами. За його словами, "їхня залученість та підтримка дають оптимізм".

У той же час в Міноборони України повідомили, що Данія передала Україні всі свої гаубиці Caesar французського виробництва.

Данія передала Україні усі свої самохідні гаубиці Caesar. Справжній друг, який знає, що наша боротьба - це боротьба Європи, - єдеться у повідомленні Міноборони.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?