Резніков озвучив термінове попередження мешканцям ОРДЛО
Категорія
Політика
Дата публікації

Резніков озвучив термінове попередження мешканцям ОРДЛО

Резніков озвучив термінове попередження мешканцям ОРДЛО
Джерело:  online.ua

22 березня очільник Міністерства оборони Олексій Резніков публічно звернувся до мешканців тимчасово окупованих територій Донецької та Луганської областей й закликав не ставати співучасниками нелюдських злочинів армії РФ в Україні.

Джерело: Фейсбук-сторінка Олексія Резнікова

Резніков закликає ОРДЛО не долучатися до війни проти України

Жителям Донецька, Луганська, Макіївки, Горлівки, Єнакієвого, Алчевська, Червоного Луча, Краснодону та інших міст нашого Донбасу. Звертаюся до мешканців тимчасово окупованих Росією окремих районів Донецької та Луганської областей. Кремль розв'язав повномасштабну війну, прикриваючись словами, що "вас треба захистити". Ви краще за мене знаєте, чим насправді обернувся цей "захист". Не тільки для України загалом – а й для вас. Для ваших близьких та сусідів. Ви краще за мене знаєте, що за три тижні ескалації у ваших містах уже сотні вбитих. Звичайних людей. Яких забрали із заводів та шахт, вручили автомат та кинули під кулі, - наголосив Олексій Резніков.

Що важливо розуміти, українські воїни дедалі частіше беруть в полон людей, яких солдати РФ насильно мобілізували та кинули у бій як гарматне м'ясо.

Глава Міноборони України звертає увагу на те, що мобілізовані з "ЛДНР" не входять до статистики втрат російської армії, адже для Кремля вони лише видатковий матеріал. Резніков попереджає, що невдовзі кількість убитих мешканців ОРДЛО піде на тисячі.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?