Резніков заявив про загрозу наступу армії на південному сході України
Категорія
Україна
Дата публікації

Резніков заявив про загрозу наступу армії на південному сході України

Резніков заявив про загрозу наступу армії на південному сході України
Джерело:  online.ua

За словами керівника Міноборони України Олексія Резнікова, злочинна армія РФ може розпочати новий наступ на південному сході. 

Джерело: брифінг Резнікова

Що відомо про підготовку злочинної армії РФ до нового наступу в Україні 

Голова Міноборони зазначив, що саме на південному сході окупаційна армія РФ має змогу поповнювати втрати.

Щодо південно-східної частини, там загроза є, тому що там їхнє угруповання має можливість поповнення і озброєнням, і технікою, і людьми. Тому, звичайно, там ситуація більш напружена. Мається на увазі від Запоріжжя до Донецької області, - підкреслив Резніков.

Міністр зауважив, що наразі окупаційна армія не становить реальної загрози Одесі, оскільки втратила перевагу після знищення ракетногог крейсера "Москва" у минулому році.

Щоб по суші вести наступ у бік Одеси російським військовим злочинцям доведеться знову штурмувати Херсон та Миколаїв.

Ми не виключаємо повномасштабного наступу росіян з урахуванням їхньої любові до символізму. Незабаром 24 лютого, річниця війни, - підкреслив Резніков.

При цьому, за словами радника керівника Офісу президента Михайла Подоляка, окупаційна російська армія вже розпочала наступ в Україні, оскільки бої на Донбасі стають все запеклішими.

Він зазначив, що сьогодні основні і активні бойові дії тривають у Луганській та Донецькій областях. Подоляк назвав їх і достатньо масштабними.

Коли всі очікували наступу, це і є той самий наступ, він вже почався, - зазначає представник ОП.

Подоляк підкреслив, що наступ і не закінчувався, а певний час РФ підсилює цей тиск кількістю людей, яких відправляє на смерть.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?