Резонансне вбивство лікаря в центрі Києва: спливли шокуючі подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

Резонансне вбивство лікаря в центрі Києва: спливли шокуючі подробиці

Резонансне вбивство лікаря в центрі Києва: спливли шокуючі подробиці
Джерело:  online.ua

У центрі Києва увечері 2 лютого застрелили пластичного хірурга Андрія Сотника. Резонансне вбивство сталося на вулиці Саксаганського - невідомий кілька разів вистрілив в спину Сотнику, після чого забрав у нього пакет і зник у невідомому напрямку, про що свідчить відео з камер відеоспостережень. Поліція розглядає кілька версій вбивства лікаря, передає ONLINE.UA.

На відео видно, що невідомий почав переслідувати Сотника недалеко від будинку на Саксаганського, де лікар знімав квартиру. Вбивця біжить за Сотником, стріляючи в спину - одна з куль потрапила лікарю в голову. Коли хирург падає на землю, стрілок підбіг до своєї жертви, зробив контрольний постріл, забрав пакет і втік.

У поліції припускають, що цей загадковий пакет з невідомим вмістом і був метою зловмисника, який вбив Сотника. Не виключається версія, що вбивство сталося через особисту неприязнь, пов'язану з професійною діяльністю вбитого. Також відпрацьовуються оперативні версії про замовне вбивство з метою помсти і вбивство з метою пограбування. Допускається, що у викраденому у вбитого пакеті була велика сума грошей.

За фактом події поліція завела кримінальну виробництво за ч. 1 ст. 115 КК України - умисне убійство. На даний момент правоохоронці розшукують кілера, який вбив Сотника. Його прикмети: вік 30-35 років, зріст 170-175, кавказька зовнішність, борода, середньої статури, був одягнений у чорні джинси, куртку і кепку.

Про вбитого Андрія Сотника відомо, що він родом з Донецька, жив там до 2014 року, до початку збройного конфлікту на Донбасі. Він працював хірургом Донецької обласної травматологічної лікарні та лікарем-хірургом косметологічної лікарні Донецька. Після переїзду до Києва влаштувався лікарем-хірургом у лікарсько-косметологічну клініку. Через деякий час очолив клініку пластичної хірургії DMK Ukraine. На сайті клініки зазначено, що Сотник був кандидатом медичних наук. На момент смерті Андрію Сотнику було 43 роки.

Андрій Сотник (фото с сайта клиники DMK)

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що 1 грудня в Києві було скоєно замах на депутата Київської обласної ради В'ячеслава Соболєва, в результаті якого вбили його маленького сина.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?