Резонансне вбивство Ноздровської: підозрюваний зробив гучну заяву
Категорія
Події
Дата публікації

Резонансне вбивство Ноздровської: підозрюваний зробив гучну заяву

Резонансне вбивство Ноздровської: підозрюваний зробив гучну заяву

Юрій Россошанський зізнався у вбивстві правозахисниці Ірини Ноздровської і розказав, як вчинив жорстокий злочин.

Про це в інтерв'ю "Обозревателю" розповів голова кримінальної поліції В'ячеслав Аброськін, передає ONLINE.UA.

Читайте також: У Києві спалили авто "контролера" справи про вбивство Ноздровской: з'явилося відео

За словами Аброськіна, в день вбивства Ноздровської в гостях у Россошанського був батько його невістки, громадянської дружини сина Дмитра, який в даний час відбуває покарання за смертельне ДТП, в якому загинула сестра вбитої правозахисниці. Юрій Россошанський випив зі своїм гостем і вийшов його проводити, а в той момент, коли вже один повертався додому, то зустрів Ноздровську.

За словами Россошанського, Ірина відразу почала ображати його і називати "вбивцею". Саме після цього, запевняє підозрюваний у вбивстві Ноздровської, на нього нахлинули минулі образи - він схопив жінку і притиснув її до стіни, після чого завдав удари ріжучим предметом.

"Після цього Россошанський поніс тіло до мосту, де, за його словами, роздягнув Ірину, а тіло вкинув у річку", - додав Аброськін, посилаючись на свідчення Россошанського.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Россошанський залишив записку дружині, в якій написав, що вирішив взяти на себе відповідальність за вбивство Ноздровської, хоча і не вбивав її.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?