Резонансне вбивство під Києвом: поліція закрила справу проти жителя Сухолуччя
Категорія
Події
Дата публікації

Резонансне вбивство під Києвом: поліція закрила справу проти жителя Сухолуччя

Резонансне вбивство під Києвом: поліція закрила справу проти жителя Сухолуччя
Джерело:  online.ua

Поліція закрила кримінальне провадження щодо жителя Сухолуччя, який застрелив грабіжника, що апав на його будинок.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook радника глави МВС Антона Геращенка.
За словами Геращенка, слідство встановило, що чоловік вчинив законно і правильно, застосувавши зброю для захисту свого будинку і своєї сім'ї.
"Кожен має право захищати себе, свою сім'ю і свій будинок від незаконних посягань - зі зброєю в руках... Як завжди, за процедурою, передбаченою КПК в таких випадках, було розпочато розслідування, яке встановило, що глава сім'ї вчинив законно і правильно, застосувавши зброю для захисту свого будинку і своєї сім'ї...", - написав Геращенко.

Читайте також: Г учне вбивство в Рівненській області: названо ім'я підозрюваного
"Слідчим Національної поліції, за погодженням з прокуратурою, закрито кримінальне провадження за фактом вчинення умисного вбивства при можливому перевищенні меж необхідної оборони", - додав Геращенко.
Радник глави МВС опублікував постанову слідчого і звернувся до правоохоронців:
"Прошу прокурорів, слідчих, суддів, адвокатів, правозахисників використовувати цю постанову слідчого в своїй роботі для захисту прав громадян законно застосувати силу для самозахисту себе, своїх родин, свого житла", - написав Геращенко.
Як повідомляв ONLINE.UA, під Києвом в селі Сухолуччя чоловік застрелив одного з грабіжників, які увірвалися в його будинок і почали бити господиню, вимагаючи віддати цінності з сейфа. Убитим виявився 40-річний безробітний і неодноразово судимий житель Сумської області.







Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?