РФ анонсувала нібито "ракетні атаки України" по західним областям 8 травня
Категорія
Україна
Дата публікації

РФ анонсувала нібито "ракетні атаки України" по західним областям 8 травня

РФ анонсувала нібито "ракетні атаки України" по західним областям 8 травня
Джерело:  online.ua

Російські військові "анонсували" 8 травня обстріл "Точкою-У" скупчення людей у Львівській та Волинській областях.

Джерело: Міжвідомчий  координаційний штаб РФ

РФ може готувати обстріл Львівської та Волинської областей

8 травня в ході Дня пам'яті та примирення в західних районах країни, що відзначається в Україні, "київський режим" планує здійснити чергові витончені провокації із загибеллю мирних громадян для подальшого звинувачення ЗС Росії в невиборчих ракетних ударах. З цією метою підрозділи ЗСУ завдадуть ударів ОТР "Точка-У" по місцях скупчення людей у населених пунктах Львівської та Волинської областей, як це вже було на залізничному вокзалі у Краматорську, - повідомили російські загарбники.

Там також додали, що "дані провокації" українська влада готує зі схвалення "західних кураторів".

Також у російському відомстві зізналися в обстрілі мирних жителів.

Зокрема, у "населених пунктах Сіверськ і Серебрянка в Донецькій області" росіяни "на бронетехніці зі знаком "Z" обстрілювали приватні будинки, насильно забирали у людей цінні речі та особисті автомобілі, а тих, хто чинив найменший опір мирним громадянам, піддавали фізичному насильству".

У РФ пишуть, що насправді все це були "переодягнені у російську форму бойовики нацбатальйонів".

Також, у РФ повідомили, всі акти мародерства зафіксували іноземні та українські журналісти, тому варто чекати на нові факти російських злочинів в українських та світових ЗМІ.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?