РФ готує диверсантів для "партизанської війни" на Донбасі - розвідка
Категорія
Україна
Дата публікації

РФ готує диверсантів для "партизанської війни" на Донбасі - розвідка

РФ готує диверсантів для "партизанської війни" на Донбасі - розвідка
Джерело:  online.ua

Окупаційне командування направило до ОРДЛО підрозділи диверсантів та снайперів, щоб ті вели "партизанську війну" проти України. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на щоденне зведення Міністерства оборони.

За інформацією розвідки, такі угрупування пройшли підготовку протягом трьох місяців під Ростовом. Паралельно з цим в так званих "ДНР" та "ЛНР" активізують ДРГ "загального профілю".

"Водночас, противник активізував підготовку до застосування підрозділів диверсантів, які прибули після тримісячної підготовки з ведення "партизанської війни" у навчальних центрах на території Ростовської області РФ", - підкреслює Міноборони.

Розвідка стверджує, що окупаційні угрупування мають наміри вести приховані обстріли українських бійців. Відповідні навички вони отримали на полігонах Південного військового округу ЗС РФ. Щоб приховати "роботу" снайперів, бойовики ведуть вогонь з мінометів та гранатометів.

Як повідомляв ONLINE.UA, російська влада запланувала до 1 жовтня остаточно провести так звану паспортизацію серед бойовиків у лавах "ЛДНР". Агресор бажає якщо й не видати усім окупантам паспорти, але хоча б перевести їх у процес отримання документів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?