"РФ готується до наступу": штаб ООС повідомив невтішні новини з Донбасу
Категорія
Україна
Дата публікації

"РФ готується до наступу": штаб ООС повідомив невтішні новини з Донбасу

"РФ готується до наступу": штаб ООС повідомив невтішні новини з Донбасу
Джерело:  NV

Командувач Операції Об'єднаних сил Сергій Наєв заявив, що Росія втричі посилила розвідку на Донбасі. На його думку, РФ готується до повномасштабного наступу на Україну, передає ONLINE.UA з посиланням на "Новое время",

Він додав, що існує декілька індикаторів того, що Росія готує масштабний наступ на Україну.

"По-перше, вони (Росія - ред.) збільшили кількість військ у зоні конфлікту. Наприклад, там, де було 8 тактичних батальйонів біля українсько-російського кордону, їх стало 12. І це тільки в моїй зоні відповідальності. Вони також суттєво збільшили кількість авіації, готової до дій з повітряних баз по той бік лінії фронту, біля Донецька", – розповів командувач ООС.

Окрім того, завдяки перехопленню розмов вдалося з’ясувати, що на Донеччині та Луганщині активізувалися російські диверсійно-розвідувальні групи.Українські військові виявили особливий тип супутникового зв'язку. Його використовує старший офіцерський склад російської армії. За словами Наєва, присутність російських генералів доводить, що відбувається перегрупування військ, а це, швидше за все, є підготовкою до наступу.

"Розвідувальні потужності збільшилися втричі: більше ДРГ, більше груп перехоплення радіоперемовин, більше шпигунів. Так відбувається, як правило, напередодні наступу", - каже Наєв.

Як повідомляв ONLINE.UA, Росія готує диверсійно-терористичний акт на Донбасі із застосуванням хімічної зброї.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?