РФ хоче повернути Януковича до влади в Україні
Категорія
Політика
Дата публікації

РФ хоче повернути Януковича до влади в Україні

РФ хоче повернути Януковича до влади в Україні
Джерело:  online.ua

Журналісти видання "Українська правда" заявляють, що засудженний за державну зраду екс-президент втікач Віктор Янукович вже знаходиться в Мінську і готується прийняти участь в спецоперації Кремля.

Джерело: "Українська правда"

Кремль хоче повернути Януковича до влади в Україні

Представники української розвідки повідомили журналістам видання, що за одним із сценаріїв Кремлівські загарбники оголосять Віктора Януковича президентом України.

Отримана інформація вказує на можливу підготовку Кремлем будь-якої інформаційної операції або акції з повернення в Україну екс-президента Януковича або публікації найближчим часом звернення від його імені до українського народу, - повідомляють журналісти.

У той же час президент Володимир Зеленський провів кадрові перестановки, звільнивши голів Черкаської та Одеської ОДА Олександра Скічка та Сергія Гриневецького.

Володимир Зеленський (фото - facebook.com/zelenskiy.official)

Замість них, відповідно до президентських указів було призначено Ігоря Табурця на пост глави Черкаської ОДА та Максима Марченка на пост - Одеської ОДА.

Обидва новопризначені керівники - військові, що логічно, оскільки як Чернігівська, так і Одеська область перебувають під ударом збоку російських загарбників.

Так, генерал Табурець служив у Головному управлінні розвідки Міноборони України.

А полковник Марченко був командиром 24-го окремого штурмового батальйону Айдар, у 2017-му - заступником командира 92-ї окремої механізованої бригади, а 2018-му - командиром 28-ї механізованої бригади.

Наразі російські окупанти повністю оточили Херсон та Миколаїв і готуються до просування у бік Одеси.

У Чернігівській області ситуація вкрай складна, оскільки всі великі міста перебувають в оточені, а регіоном просувається велика кількість ворожої техніки. Не припиняються обстріли.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?