РФ кинулася проводити військові навчання на Курилах після вимог Японії
Категорія
Світ
Дата публікації

РФ кинулася проводити військові навчання на Курилах після вимог Японії

РФ кинулася проводити військові навчання на Курилах після вимог Японії
Джерело:  online.ua

26 березня офіційно стало відомо, що Росія розпочала військові навчання на Курильських островах, які є спірною територією з Японією.

Джерело:  Reutersпресслужба  Східного військового округу Міноборони РФ

 РФ розпочала військові навчання на Курилах після конфлікту з Японією

Поки російське оборонне відомство не уточнило, на яких конкретно островах армія РФ проводить навчання. Проте, згідно з даними Reuters, офіційне Токіо має інформацію про ведення навчань на південних островах, які в Японії анексував СРСР після Другої світової війни.

Представники Східного військового округу РФ стверджують, до навчань залучили понад 3 тисячі військовослужбовців та сотні одиниць військової техніки.

Вони також додають, що підрозділи РФ вчаться протидіяти висадці морського десанту, застосовувати протитанкові ракетні комплекси та вести стрільбу вночі з артилерії на кілька десятків кілометрів.

Reuters не змогли зв’язатися з офісом прем’єр-міністра та міністра закордонних справ Японії в позаробочий час.

Фото - GOOGLE MAPS

Росія стверджує, що проводить військові навчання на Курилах. Проте дані української та західної розвідки свідчать про катастрофічні втрати особового складу окупаційних військ РФ в Україні та перекидання підрозділів з Далекого Сходу до РФ, - йдеться в повідомленні.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?