«РФ має всі шанси»: в МЗС повідомили невтішні новини
Категорія
Світ
Дата публікації

«РФ має всі шанси»: в МЗС повідомили невтішні новини

«РФ має всі шанси»: в МЗС повідомили невтішні новини

Російська делегація має високі шанси повернутися до Парламентської асамблеї Ради Європи після відповідної резолюції. Рішення про можливе повернення росіян буде ухвалено на літній сесії, яка сьогодні розпочинається у Страсбурзі. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на « Європейську правду ».

За словами міністра закордонних справ України Павла Клімкіна, шанси повернення росіян значні, «оскільки багато з європейських країн таким чином хочуть купити прогнозованість у відносинах з Росією».

«Вони розуміють, що Росія є такою, як вона є, вони хочуть мати важіль впливу на Росію і тримати її в Раді Європи. Я вважаю, що це за визначенням погана і помилкова стратегія», – зазначив Клімкін в інтерв’ю «5 каналу».

Глава українського МЗС розповів, що намагався пояснити європейським партнерам, що проблеми не в поверненні як такому, а в тому що хтось хоче використовувати це повернення як шлях до нормалізації відносин з Росією.

В свою чергу, голова делегації України в ПАРЕ Володимир Ар’єв вважає, що результат у ПАРЕ поки важко спрогнозувати. Про це він заявив на свої сторінці у Facebook.

Нагадаємо, що вчора Павло Клімкін також розповів про головну мету зустрічі Зеленського з Меркель та Макроном.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?