РФ могла імітувати пуски ракет з Білорусі, щоб втягнути її у війну — ГУР
Категорія
Україна
Дата публікації

РФ могла імітувати пуски ракет з Білорусі, щоб втягнути її у війну — ГУР

РФ могла імітувати пуски ракет з Білорусі, щоб втягнути її у війну — ГУР
Джерело:  online.ua

У ГУР допускають, що під час ракетної атаки на Україну 5 серпня РФ могла імітувати пуски ракет з Білорусі, аби втягнути країну у війну.

Джерело: Укрінформ

Чи був пуск ракет з Білорусі

Представник Головного управління розвідки Міноборони України Андрій Юсов сказав, що, ймовірно, це був електронний пуск або імітація пуску, оскільки на території Білорусі розміщені російські війська, сили і засоби для різного роду провокацій, щоб втягнути її у війну проти України

Також він пояснив, яким чином відбулая імітація пуску ракет.

Фізично його могло й не бути, але все могло бути облаштовано так, ніби пуски відбувалися з території Білорусі. Інформація зараз перевіряється, - сказав він.

Нагадаємо, що увечері 5 серпня Повітряні сили ЗСУ попередили про запуск ракет з території Білорусі.

У Полку Калиновського відреагували на ймовірні ракетні атаки з Білорусі

Там зазначили, що ракетної атаки з Білорусі не було. Це чергова спроба РФ втягнути режим Лукашенка у повномасштабну війну.

Білорусь знаходиться під військовою окупацією РФ, а Путін, програючи у війні, війні, яку сам і розпочав, маніпулюючи страхом білоруського диктатора, в черговий раз намагається зробити білорусів співучасниками злочинів проти людства. Я звертаюся до всіх білорусів та військових: не виконуйте злочинних наказів, які Лукашенку надсилає Кремль. Не віддавайте життів за владу шаленого диктатора і не дайте себе обманути. Живе Білорусь.

 Читайте також:

  • Закриття кордону з Білоруссю є крайнім заходом — МЗС Польщі

  • Польща та Литва погодили реакцію на можливу загрозу з Білорусі

  • Як РФ обходить санкції та збирає нові ракети — відповідь ГУР

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?