РФ обстріляла Куп'янськ і Святогірськ. Є загиблі та поранені
Категорія
Україна
Дата публікації

РФ обстріляла Куп'янськ і Святогірськ. Є загиблі та поранені

РФ обстріляла Куп'янськ і Святогірськ. Є загиблі та поранені
Джерело:  online.ua

28 лютого росіяни обстріляли населені пункти Святогірськ на Донеччині та Куп’янськ на Харківщині. Про це заявили Голови Донецької та Харківської ОВА.

Джерело: Павло Кириленко у Facebook; Олег Синєгубов у Telegram

Що відомо про обстріли Святогірська

Павло Кириленко, голова Донецької ОВА заявив про нічний обстріл міста Святогірськ.

За його повідомленням, окупанти поцілили у частину ДСНС – за попередньою інформацією, 1 рятувальник загинув, 4 поранені.

Це – усвідомлений і цинічний удар не по військовим, а по тим, хто допомагає виживати цивільним навіть під час активних бойових дій. Щирі співчуття рідним та близьким загиблого рятувальника, швидкого одужання пораненим. Росіяни за все понесуть кару! – прокоментував Павло Кириленко

Також обласний голова додав, що обстановка на території області в цілому залишається напруженою як по лінії фронту, так і у тилу.

За його повідомленням, усього за добу росіяни вбили 1 і поранили 9 цивільних на Донеччині.

Обстріл Куп’янська

Очільник Харківської ОДА Олег Синєгубов повідомив, що під постійні обстріли потрапляють цивільні громадяни та інфраструктура прикордонних населених пунктів Харківського, Куп'янського та Чугуївського районів Харківщини.

Він заявив, що внаслідок ворожого обстрілу Куп’янська пошкоджено приватний житловий будинок.

Під час ранкового обстрілу міста росіяни зруйнували житлові будинки, пошкодили будівлю дитячого садка.

“Приліт”, за словами Синєгубова, був і у міському парку відпочинку. Загинув 63-річний цивільний чоловік.

Також він повідомив про високу мінну небезпеку на Харківщині. За інформацією обласного голови, у селі Волохів Яр на протипіхотній міні "Пелюстка" підірвався 60-річний чоловік, який наразі госпіталізований з осколковим пораненням.

Він закликав мешканців області бути обачними та не ігнорувати сигнали повітряної тривоги.

На лінії зіткнення наші військові продовжують давати відсіч окупантам та завдають їм відчутних втрат. Підтримуємо ЗСУ та продовжуємо працювати на нашу Перемогу! – сказав Олег Синєгубов

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?