РФ обстріляла Нікопольський район Дніпропетровщини: є поранені
Категорія
Україна
Дата публікації

РФ обстріляла Нікопольський район Дніпропетровщини: є поранені

РФ обстріляла Нікопольський район Дніпропетровщини: є поранені
Джерело:  online.ua

У новорічна ніч армія РФ обстріляла Нікопольщину з "Градів" та важкою артилерії – постраждала 48-річна жінка, яка отримала осколково-опікове поранення очей.

Джерело: Telegram голови Дніпропетровської ОВА Валентина Резніченка

Росіяна знову жорстко обстріляла Дніпропетровщину

У новорічну ніч росіяни двічі обстріляли Нікопольщину і поранили 48-річну жінку. Ворожі "Гради" та важка артилерія умисно били по житлових кварталах саме у святкові години. Під приціл потрапили дві громади - Червоногригорівська та Нікопольська, – повідомив Резніченко.

За його словами, у Нікополь прилетіли щонайменше 20 снарядів.

Один з них спричинив займання у дев’ятиповерхівці. 48-річна жінка отримала осколково-опікове поранення очей - її доправили до лікарні. Ранком жінку виписали, – зазначив очільник Дніпропетровщини.

Фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Резніченко додав, що у місті пошкоджені до десяти багатоповерхівок та чотири приватні будинки, також побито лікарню, банк, дві аптеки, готель, магазини та лінію електропередач.

Фото: t.me/dnipropetrovskaODA

І є новорічний подарунок від повітряного командування «Схід». Наші захисники неба знищили один дрон-камікадзе, який летів на область. То був "Шахед", – наголосили в Дніпропетровській ОВА.

Повідомляється, що у решті районів області ніч минулася без надзвичайних ситуацій.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?