РФ обстріляла станцію ДТЕК — є загиблий та поранений
Категорія
Україна
Дата публікації

РФ обстріляла станцію ДТЕК — є загиблий та поранений

РФ обстріляла станцію ДТЕК — є загиблий та поранений
Джерело:  online.ua

Ввечері 23 грудня армія Російської Федерації обстріляли один з енергетичних об'єктів ДТЕК, станція припинила генерацію електроенергії. В результаті атаки ворога, згідно з останніми даними, один працівник загинув, ще одина отримав поранення.

Джерело: Телеграм-канал  ДТЕК

Росіяни обстріляли станцію ДТЕК: є загиблий та поранений

Сьогодні, 23 грудня, окупанти інтенсивно обстріляли одне з енергетичних підприємств ДТЕК Енерго, внаслідок чого було пошкоджено його обладнання й станція припинила виробництво електроенергії. На жаль, через атаку загинув працівник підприємства, а ще одного було поранено, - йдеться в повідомленні.

Окрім того, наголошується, що це вже 21-ша терористична атака країни-агресорки на енергетичні об'єкти ДТЕК.

Фото - скриншот

За словами представників компанії, після закінчення обстрілів з боку окупантів енергетики почнуть відновлювати роботу обладнання.

Відомі терміни повернення до безперебійного електропостачання в Україні

Не можна також не згадати про те, що нещодавно керівництво Міненерго назвало терміни повернення до безперебійного електропостачання в Україні.

Як стверджує очільник відомства Герман Галущенко, за умови відстутності нових масованих ракетних атак російських загарбників на об’єкти енергосистеми України, стабілізувати її та відновити безперебійне електропостачання можна буде орієнтовно до літа наступного року.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?