РФ обстріляла Запоріжжя ракетами С-300 — ОПУ
Категорія
Україна
Дата публікації

РФ обстріляла Запоріжжя ракетами С-300 — ОПУ

РФ обстріляла Запоріжжя ракетами С-300 — ОПУ
Джерело:  online.ua

Російські окупанти атакували Запоріжжя ракетами C-300. Унаслідок удару одна людина отримала поранення, на місці удару виникла пожежа.

Джерело: Telegram заступника голови ОП Кирила Тимошенка

Окупанти обстріляли Запоріжжя з ракетних систем С-300

Ракетний удар по місту. Ворог застосував ракети С-300. Окупанти вдарили по об’єкту інфраструктури. 1 людина отримала поранення, – повідомив Тимошенко.

Фото: t.me/tymoshenko_kyrylo

За його словами, на місці удару виникла пожежа, зруйновано дві складських будівлі.

Вибуховою хвилею пошкоджено 5-поверховий житловий будинок та припарковані поруч автомобілі, – додав представник ОПУ.

Зазначається, що роботи з ліквідації наслідків тривають.

Яка ситуація в Запоріжжі?

За попередньою інформацією очільника міста Анатолія Куртєва, унаслідок нічного прильоту в одному з районів міста ушкоджено 8 багатоповерхових будинків — у них повилітали вікна та зруйновано балкони.

Фото: t.me/kurtievofficial

Окрім того, постраждала будівля дитячого садка, там теж вибито шибки і частково ушкоджено дах.

Поруч з будинками зараз зяє величезна сорокаметрова воронка та стоять понівечіні автомобілі. Дякувати Богу, що рашистська ракета не влучила в самі багатоповерхівки і всі люди живі, – наголосив мер Запоріжжя.

Фото: t.me/kurtievofficial

На Запорізькому напрямку ворог обороняється. Минулої доби окупанти обстрілювали позиції наших військ вздовж усієї лінії фронту. Також учора ворог не припиняв обстрілів цивільної інфраструктури Запорізького, Пологівського та Василівського районів.

Разом з тим, путінська армія продовжує зазнавати втрат у Запорізькій області. За даними Генштабу, 2 січня в районах Токмаку, Мелітополя, Бердянська, Поліг та Василівки було знищено 2 склади боєприпасів, до 10 одиниць ворожої техніки, уражено 2 пункти дислокації окупантів, ліквідовано та поранено до 260 рашистів.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?