РФ обстрілює Миколаїв "Градами" та "Ураганами"
Категорія
Україна
Дата публікації

РФ обстрілює Миколаїв "Градами" та "Ураганами"

РФ обстрілює Миколаїв "Градами" та "Ураганами"
Джерело:  online.ua

Ввечері 9 березня війська окупантів розпочали обстріл Миколаєва «Градами» та «Ураганами».

Джерело: Фейсбук мера Миколаєва Олександра Сєнкевича

Миколаїв знову під обстрілами

Зараз по Миколаєву стріляють із напрямку Кропивницького «Градами» та «Ураганами». Або перевіряють на міцність наші блокпости, або готуються до наступу. Думаю, вночі нас теж обстрілюватимуть. Тож будьте уважні, ночуйте або в підвалі, або дотримуючись правила "двох стін, - сказав мер.

Він також сказав, що росіяни використовують заборонені касетні снаряди. З 19 години вечора 9 березня в Миколаєві триває повітряна тривога.

Також у ДСНС повідомили, що 9 березня вивезли житлових районів Миколаєва 14 боєприпасів.

Серед них: 3 фугасні авіабомби (ФАБ-250), касетні бойові елементи, артснаряди, мінометні міни. Працювали у житлових секторах в Інгульському районі, мкр Тернівка та Соляні, - повідомили в ДСНС.

ЗА словами рятувальників, вони отримали 402 звернення щодо можливого виявлення небезпечних предметів. Поки що опрацювали 48 звернень.

Якщо помітили предмет, схожий на боєприпас, у жодному разі його не чіпайте, а дочекайтесь піротехніків, які кваліфікують та вилучать ВНП, - наголосили в ДСНС.

Нагадаємо, що 7 березня в Миколаєві під обстрілами загинуло 4 мирні жителі, поранено – 10 людей. Зруйновано 130 будинків.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?