РФ перекидає до Гомеля найманців та озброєння
Категорія
Україна
Дата публікації

РФ перекидає до Гомеля найманців та озброєння

РФ перекидає до Гомеля найманців та озброєння
Джерело:  online.ua

Міноборони повідомило, що станом на 31 березня в районі Гомеля виявлено прибуття трьох ракетних комплексів “Іскандер” та двох комплексів ППО "С- 300". Також туди ж перекинули близько 200 найманців з Близького Сходу.

Джерело: Міноборони України

РФ продовжує перекидати війська та техніку в Білорусь

За отриманою інформацією, 29 березня, перекинуто 200 найманців до військового аеродрому Гомель. Крім того, росія продовжує перекидання ракетних підрозділів до республіки білорусь з метою збільшення інтенсивності обстрілів балістичними ракетами населених пунктів та об’єктів інфраструктури на території України. Так, в районі Гомеля виявлено прибуття трьох ракетних комплексів “Іскандер” та двох комплексів ППО "С- 300" для їх прикриття, - повідомили в Міноборони.

Крім того, окупаційні війська намагаються створити нове угруповання військ на Слобожанському напрямку з метою встановлення контролю над частинами територій Харківської, Луганської та Донецької областей, включаючи блокаду міст Слов’янськ та Краматорськ.

Залишаючи військову техніку на території України, окупанти все частіше вдаються до її мінування. Крім того, почастішали випадки використання противником мін-пасток, - попередили в Міноборони.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?