РФ планує вивезти з Херсонської області дітей та людей похилого віку
Категорія
Україна
Дата публікації

РФ планує вивезти з Херсонської області дітей та людей похилого віку

РФ планує вивезти з Херсонської області дітей та людей похилого віку
Джерело:  online.ua

Окупаційний кремлівський режим на Херсонщині планує вивезти з регіону до анексованого Криму та у РФ дітей та літніх людей.

Джерело: РосЗМІ

Окупанти планують вивозити дітей та літніх людей на Херсонщині 

На сьогоднішній момент ухвалено рішення... Ми готові на час важкого періоду, тому що укронацисти обстрілюють місто, зараз Ростовська область, Краснодарський край запрошують на відпочинок дітей, батьків, людей похилого віку. Буквально із завтрашнього дня працюватимуть центри, ми дамо телефони, щоб люди могли зв'язуватися... На час зачистки від нацистів... периметра вздовж Херсонської та Запорізької областей будемо потихеньку на кілька тижнів запрошувати в Крим, Ростовську область Краснодарський край, - цинічно заявив гауляйтер Кирило Стремоусов.

Буквально із завтрашнього дня працюватимуть центри, ми дамо телефони, щоб люди могли зв'язуватися... На час зачистки від нацистів... периметра вздовж Херсонської та Запорізької областей будемо потихеньку на кілька тижнів запрошувати в Крим, Ростовську область Краснодарський край".

Губернатор Краснодарського краю підтвердив, що "в разі потреби" регіон готовий прийняти і розмістити "до десяти тисяч дітей з дорослими з Херсонської області".

У той же час представники Центру національного спротиву зазначають, що військові кремлівської армії розміщують військову техніку та особовий склад у школах, де триває навчальний процес.

Зазначається, що окремі школи проходять по "офіційних" документах окупантів, як ті, де триває навчальних процес.

В них тих учнів, чиїх батьків змусили віддати дітей під навчання по російській програмі, дійсно виводять на заняття.

В той же час, в цих установах розміщені російські військові підрозділи та техніка. Такі випадки спостерігаються в Голій Пристані.

Центр національного спротиву закликає мешканців ТОТ евакуюватись з ТОТ на момент операції зі звільнення регіону.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?