РФ поширює фейк про плани України "атакувати" дипломатів США у Львові
Категорія
Україна
Дата публікації

РФ поширює фейк про плани України "атакувати" дипломатів США у Львові

РФ поширює фейк про плани України "атакувати" дипломатів США у Львові
Джерело:  online.ua

Пропагандисти РФ запустили новий фейк про те, що військові полку "Азов" нібито збираються у Львові вчинити теракт, спрямований проти дипломатів США та інших західних країн, аби згодом це представити, як атаку Росії.

Джерело: російські ЗМІ

РФ вигадала нові фейки про полк "Азов"

Речник Міноборони Росії Ігор Конашенков звинуватив українських бійців батальйону "Азов" у підготовці нападу на американських та інших західних дипломатів у Львові та звинуваченням у цьому Росії.

Хочу наголосити, що керівництво київського режиму поінформоване про плани націоналістів, але жодних дій щодо недопущення їх реалізації не вживає. Київський націоналістичний режим планує представити напади на дипломатичні об'єкти США та західних країн нібито як "цілеспрямовану атаку російських Збройних сил, - стверджує Конашенков.

За словами представника Міноборони, такими зусиллями українська сторона нібито намагається таки домогтися закриття силами НАТО неба над Україною.

Нагадаємо, що попереднім фейком РФ була інформація про біологічні лабораторії в Україні. Та глава Організації з роззброєння Ідзумі Накаміцу на нараді Ради Безпеки заявила, що ООН не має інформації про жодну програму створення біологічної зброї в Україні.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?