РФ посилила оборону в Запорізькій області, побоюючись наступу ЗСУ — британська розвідка
Категорія
Україна
Дата публікації

РФ посилила оборону в Запорізькій області, побоюючись наступу ЗСУ — британська розвідка

РФ посилила оборону в Запорізькій області, побоюючись наступу ЗСУ — британська розвідка
Джерело:  online.ua

Росія посилила свої оборонні укріплення в центральній частині Запорізької області, особливо біля Василівки та Оріхова, побоюючись наступу українських військових.

Джерело: Міноборони Великої Британії

Росіяни будують додаткові укріплення, бо бояться наступу України на Запоріжжі

У цьому секторі Росія тримає великі сили. Те, як Росія працює над зміцненням оборони, свідчить про те, що командування, найімовірніше, занепокоєне можливістю великих наступальних дій України у двох секторах: або на півночі Луганської області, або в Запоріжжі, - зазначається у звіті.

Також наголошується, що великий український прорив у Запорізькій області серйозно підірве життєздатність російського "сухопутного моста", що з'єднує Ростовську область і Крим;

Також у розвідці Британії стверджують, що успіх України в Луганську ще більше підірве проголошену Росією військову мету "звільнення" Донбасу.

Рішення про те, якій із цих загроз протистояти насамперед, імовірно, є однією з центральних дилем для російських оперативних планувальників, - ідеться в повідомленні.

Раніше розвідка повідомляла, що протягом останніх кількох тижнів одним із місць найбільш запеклих бойових дій залишається район навколо тимчасово окупованого російськими військами міста Кремінна Луганської області.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?