РФ поставила гауляйтерам Луганщини дедлайн по захопленню області — ЦНС
Категорія
Україна
Дата публікації

РФ поставила гауляйтерам Луганщини дедлайн по захопленню області — ЦНС

РФ поставила гауляйтерам Луганщини дедлайн по захопленню області — ЦНС
Джерело:  online.ua

Росія поставила гауляйтерам тимчасово окупованих територій Луганщини ультиматум через провал мобілізації та поганого забезпечення російської армії.

Джерело: Центр національного спротиву

Гауляйтери окупованої Луганщини провалили примусову мобілізацію 

Ультиматум полягає в тому, що або РФ вийде до 1 квітня до адміністративних кордонів Луганської області, або будуть “кадрові рішення”.

Причиною невдоволення є провал мобілізації та логістичного забезпечення армії ворога на цьому напрямку. Саме на колаборантів Кремль покладає відповідальність за невдачі, - зазначають в ЦНС.

У ЦНС нагадують, що колаборанти почали нову хвилю мобілізації на Луганщині, щоб задовольнити РФ та зберегти свої місця.

Маємо типову історію зрадників, які завжди будуть крайніми й перші ж будуть принесені в жертву невдоволеними війною росіянами. Варто зауважити, що після звільнення зрадники вже не потрібні й зазвичай повторюють долю Стрємоусова, - нагадали в ЦНС.

Центр національного спротиву закликав внутрішньо переміщених осіб та мешканців прифронтових зон, хто має родичів на ТОТ, поділитися з ними гарячою лінією проєкту “Хочу жить”, якщо їхпримусово мобілізували: +38 066 580 34 98 та +38 093 119 29 84.

Ситуація на Луганщині

Раніше голова Луганської ОВА Сергій Гайдай повідомив, що окупанти виганяють з будинків мешканців прифронтових населених пунктів Луганщини углиб області.

Людей навколо фронту в населених пунктах – Кремінна, Рубіжне – починають вже окупанти виганяти. Відправляють їх кудись без пропозицій нового житла, просто виганяють. Вони закривають міста на в’їзд і виїзд.

За словами Гайдая, окупанти бояться, що місцеві мешканці будуть допомагати Силам оборони, давати інформацію про місця розташування особового складу, боєкомплектів, скупчення техніки.

Гайдай повідомив, що на Луганщині зберігається важка, але контрольована ситуація.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?