Це може статися в будь-який момент - РНБО б'є на сполох через дії РФ
Категорія
Україна
Дата публікації

Це може статися в будь-який момент - РНБО б'є на сполох через дії РФ

Це може статися в будь-який момент - РНБО б'є на сполох через дії РФ

Заступник секретаря Ради національної безпеки та оборони Сергій Кривонос озвучив українським громадянам важливе попередження - він офіційно повідомив про те, що проросійські окупанти підготували в анексованому Криму свої військові штаби та мобілізаційну базу. Згідно з останніми даними РНБО, їх можуть використати в "активній фазі бойових дій". За словами Сергія Кривоноса, штаби і мобілізаційна база підготовлені в Криму, цей потенціал під виглядом резервістів може прибути спочатку на навчання. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Радіо Свобода".

"Сьогодні вранці це ще навчання, а завтра вранці це вже що – початок агресії", - наголосив представник РНБО.

Окрім того, він звернув увагу на те, що наша країна готова до будь-яких загроз.

"Всі загрози, які можуть існувати, вони давно вже опрацьовані Генеральним штабом, і постійно переглядаються ці питання. І ці плани існують. І наші війська також проходять навчання і підготовку з протидії", - заявив Сергій Кривонос.

На його думку, РФ може почати нову фазу агресії проти України в будь-який момент і з будь-якої ділянки кордону, в тому числі і з анексованого Криму.

Варто звернути увагу на те, що після анексії Криму, яка відбулася 6 років тому, Росія проводить регулярні військові навчання на півострові. У Генштабі ЗС України дії російських військових у Криму називають незаконними. 17-21 липня цього року команда Володимира Путіна влаштувала раптові масштабні військові навчання. За словами багатьох українських та іноземних експертів, під приводом цих навчань Росія може піти в наступ в бік України, в тому числі з території анексованого Криму. Речник Кремля Дмитро Пєсков продовжує переконувати, що це просто чутки. В Міноборони України кажуть, що поки немає ознак підготовки Росії до активних бойових дій поблизу

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно люди Володимира Путіна зганьбилися під час патріотичної акції в Криму.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?