РФ розмістила ядерні пускові установки біля кордону з Україною - опубліковані фотодокази
Категорія
Україна
Дата публікації

РФ розмістила ядерні пускові установки біля кордону з Україною - опубліковані фотодокази

РФ розмістила ядерні пускові установки біля кордону з Україною - опубліковані фотодокази
Джерело:  online.ua

Росія розмістила ракети і пускові установки "Іскандер" поблизу кордону з Україною.Про це повідомляє американське видання Fox News з посиланням на дані компанії Imagesat International, передає ONLINE.UA.

"У розвідувальному звіті Imagesat International показано, що ракетні комплекси розгорнуто в Краснодарі, за 270 миль (434,5 кілометрів) від кордону з Україною. На фото "Іскандери" розміщені поруч з кількома бункерами та іншими складськими ангарами. Поруч з однією з пускових установок знаходиться машина, яка дозволяє швидко перезаряджати ракети в пускову установку", - передає ЗМІ.

Окрім того, видання зазначає, що балістична ракета "Іскандер" має дальність польоту до 500 км і може нести в тому числі і ядерні боєголовки, що становить загрозу для більшості союзників Америки по НАТО.

За даними американської розвідки, такі самі ракети Росія розмістила недалеко від кордону з Монголією, в Улан-Уде, у північній частині Росії, де були зафіксовані чотири пускові установки і одна система перезарядки.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  Путін похвалився, що Росія досягла серйозного прориву в створенні новітньої зброї, яке зможе забезпечити її безпеку на десятиліття вперед і змусить задуматися всіх, хто дотримується агресивної і мілітаристської риторики.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?