РФ скинула керовані авіаційні бомби на окуповану Нову Каховку — відео
Категорія
Україна
Дата публікації

РФ скинула керовані авіаційні бомби на окуповану Нову Каховку — відео

РФ скинула керовані авіаційні бомби на окуповану Нову Каховку — відео
Джерело:  online.ua

15 вересня авіація РФ завдала ударів керованими авіабомбами по житлових багатоповерхівках у тимчасово окупованій Новій Каховці на Херсонщині. Наразі інформація щодо кількості жертв та постраждалих уточнюється.

Джерело: Cуспільне новини

РФ скинула керовані авіабомби на окуповану Нову Каховку

За словами міського голови Володимира Коваленка, місцеві жителі бачили літак, який скинув авіабомби на житловий квартал. За його словами, багатоповерхівки отримали дуже серйозні руйнування.

Наразі квартал, де були влучання, очепили російські окупанти. Вони ходять по квартирах та дивляться, які наслідки, — заявив міський голова Нової Каховки.

У місцевих пабліках очевидці діляться подробицями того, що сталося.

Над дачами перед цим пролетів літак. Скинув і пішов на розворот. Це був КАБ. С-300 запускається з землі" – розповів один із місцевих мешканців.

Видання "Мост: Херсон" зазначає, що очевидці стверджують, що удару керованими авіабомбами окупанти по житлових багатоповерхівках завдали близько 09:20.

Уражено будинки в мікрорайоні "Сокіл". У районі вулиць Горького-Довженка зруйновано квартири у трьох багатоповерхових будинках. Зараз відомо про руйнування у будинках по вул. Горького, 24, 26 та Довженка, 13, – зазначено у повідомленні.

За даними видання, унаслідок удару є загиблі та поранені, наразі інформація щодо кількості жертв та постраждалих уточнюється.

Як повідомляють попередньо джерела, армія РФ пустила КАБ з російського літака Су-34. Авіабомби не долетіли до правого берега й впали у Новій Каховці.

Обстріли РФ окупованої Херсонщини

15 вересня російські окупанти вкотре обстріляли Херсонську область. Внаслідок цього є шестеро постраждалих, одна дитина загинула.

Росіяни вдарили по житлових кварталах населених пунктів регіону. Також окупанти влучили в адмінбудівлю та церкву у Бериславському районі.

Крім того, постраждав об’єкт критичної інфраструктури у Херсонському районі та територія заводу у Херсоні.

За минулу добу противник здійснив 91 обстріл, випустивши 349 снарядів з мінометів, артилерії, "Градів", БпЛА, ПТРК, АГС та танків. По місту Херсон ворог випустив 20 снарядів, — написав Прокудін.

Через обстріли загинула одна дитина, шестеро людей дістали поранення, одна з них — дитина.

Читайте також:

  • Армія РФ обстріляла з артилерії Дніпропетровщину. Є поранені

  • РФ атакувала дронами Одеську та Дніпропетровську області. Є влучання

  • Війська РФ вночі атакували Дніпро. Є поранені

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?