РФ вдарила по скупченню людей у Краматорську. Є загиблі та десятки постраждалих
Категорія
Україна
Дата публікації

РФ вдарила по скупченню людей у Краматорську. Є загиблі та десятки постраждалих

РФ вдарила по скупченню людей у Краматорську. Є загиблі та десятки постраждалих
Джерело:  online.ua

27 червня о 19.30 росіяни завдали ракетного удару з С-300 по скупченню людей у Краматорську на Донеччині. Відомо про трьох загиблих та 18 поранених, серед яких дитина.

Джерело: Донецька ОВА, МВС

Війська РФ поцілили по Краматорську

Оновлено 23:45:  Станом на 23:00 загинуло четверо людей, у тому числі 17-річна дівчина.

Поранень різного ступеня тяжкості зазнали 47 людини, серед яких 8-місячне немовля.

Росіяни поцілили по закладу харчування, де перебували відвідувачі. На місці працюють рятувальники та всі служби екстреної допомоги.

Внаслідок російського удару загинуло 2 особи, 22 травмовані, з них одна дитина. Пошкоджені будівлі закладу харчування та декілька приватних будинків.

Триває розбір завалів. За наявною інформацією, там можуть знаходитися люди.

У Нацполіції повідомили про трьох загиблих, серед них дитина від 9 до 11 років.

Ситуація на Донеччині

Станом на ранок 27 червня на Волноваському напрямку росіяни здійснили 21 обстріл Вугледара, обстріляли Пречистівку з Градів та артилерії.

На Донецькому напрямку у Красногорівці під обстрілами опинилися 4 вулиці, зафіксовано поодинокі обстріли Авдіївки. На ранок Авдіївка зазнала двох ракетних ударів.

На Горлівському напрямку у Часовоярській громаді пошкоджено 3 приватні будинки, 6 багатоповерхівок та територія підприємства. У Соледарській громаді пошкоджено 3 будинки у Никифорівці, під вогнем Роздолівка і Васюківка.

На Лисичанському напрямку під обстрілами Лиманська громада: у Торському пошкоджено 4 будинки, у Ямполі — 1 будинок, у Тернах зруйновано 3 будинки і пошкоджено 4, у Ямполівці зруйновано 1 будинок і 1 пошкоджено.

Всього за добу росіяни вбили 1 жителя Донеччини, поранили ще 1.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?