РФ випустила по Україні понад 60 ракет — Ігнат
Категорія
Україна
Дата публікації

РФ випустила по Україні понад 60 ракет — Ігнат

РФ випустила по Україні понад 60 ракет — Ігнат
Джерело:  online.ua

Росія здійснила чергову масовану ракетну атаку по Україні, випустивши понад 60 ракет для розосередження сил ППО.

Джерело: речник Повітряних Сил України Юрій Ігнат у Всеукраїнському телемарафоні

Росія запустила понад 60 ракет 

На даний момент є дані про понад 60 ракет, які летіли по території України. Випущені традиційно з літаків Ту-95, це ракети Х-555 і Х-101, також є пуски "Калібрів" з Чорного моря. Маємо також запуски С-300. Також є робота бомбардувальників Ту-22 М3, які пускають ракети Х-22. Також у небі помічено присутність Міг 31К, (гіпотетичних) носіїв "Кинджалів", — зазначив речник ПСУ.

За його словами, ворог хотів масовано роззосередити увагу ППО.

Ігнат наголосив, що цього разу РФ застосували літаки Су-35 та ракети Х-59. Українська ППО спрацювала непогано, результати повідомлять пізніше.

Юрій Ігнат також додав, що цього разу окупанти вперше застосували стратегічні бомбардувальники з району аеродрому Енгельса, безпосередньо, де стоянки тих літаків. Також пуски були з півночі Каспійського моря.

Масована ракетна атака РФ 16 грудня

Мер Харкова Ігор Терехов після масованої атаки росіян повідомив, що місто зазнало значних інфраструктурних руйнувань, передусім мова йде про енергетичні об'єкти.

У Кременчуці через відсутність електроенергії не працює система опалення. Російські окупанти поцілили в обʼєкт енергетичної інфраструктури.

У Кривому Розі вороги влучили в житловий будинок - 2 людей загинуло, 8 отримали поранення, серед них діти.

Росіяни нанесли 12 ударів по Запоріжжю. У місті відсутня електроенергія.

Міський голова Києва Віталій Кличко повідомив про вибухи в Деснянському, Дніпровському та Голосіївському районах. Відомо про пошкодження енергетичних обʼєктів, у місті проблеми з водопостачанням.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?