РФ вивела в Чорне та Середземне море додаткові носії "Калібрів"
Категорія
Україна
Дата публікації

РФ вивела в Чорне та Середземне море додаткові носії "Калібрів"

РФ вивела в Чорне та Середземне море додаткові носії "Калібрів"
Джерело:  online.ua

Станом на 25 грудня, у Чорному морі на бойовому чергуванні знаходяться 13 російських кораблів, серед них – 4 носії "Калібрів" із загальним залпом 24 ракети. У Середземному морі Росія тримає 5 своїх кораблів-носіїв крилатих ракет.

Джерело: Військово-Морські Сили України

Росія вивела в море додаткові "Калібри"

У Чорному морі на бойовому чергуванні знаходяться до 13 ворожих кораблів, з них 4 носія крилатих ракет "калібр" загальний залп – 24 ракети. В Азовському морі ворог продовжує контролювати морські комунікації утримуючи на бойовому чергуванні до 1 корабля. У Середземному морі – 9 ворожих кораблів, з них 5 носіїв крилатих ракет "калібр" загальний залп – 72 ракети, - зазначила пресслужба Військово-морських Сил

За інформацією ВМС, загальний залп усіх ракет близько 100 одиниць.

Як повідомляють військові, за останню добу в інтересах РФ прохід Керч-Єнікальською протокою здійснили:

  • до Азовського моря – 33 судна, з них 4 судна рухалось з протоки Босфор;

  • до Чорного моря – 29 суден, з них 7 суден продовжили рух у напрямку протоки Босфор;

РФ продовжує порушувати Міжнародну конвенцію з охорони людського життя на морі 1974 р. (SOLAS), вимикаючи системи автоматичної ідентифікації (AIS), на цивільних суднах в акваторії Азовського моря, – наголосили у ВМС України.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?