РФ влаштувала нову нахабну провокацію на Азові - відео
Категорія
Україна
Дата публікації

РФ влаштувала нову нахабну провокацію на Азові - відео

РФ влаштувала нову нахабну провокацію на Азові - відео
Джерело:  online.ua

Прес-служба Операції Об'єднаних сил повідомляє, що під час виходу українського морського буксиру "Корець" в Азовське море військові виявили надводні кораблі Росії, які влаштували нахабну провокацію, передає ONLINE.UA.

Зазначається, що український буксир виходив в море для відпрацювання завдань з бойової підготовки. Під час виходу з пункту базування на дистанції близько 10 морських миль військові виявили корабель ФСБ РФ "Краснодарець".

Під час рейсу корабель ФСБ зблизився із буксиром на півтори милі, ліг на паралельні курси і продовжив слідування курсом "Корця".

"Наблизившись до нашого буксира по лівому борту на відстань близько трьох морських миль, російський корабель дав повний хід і швидко збільшив відстань, після чого взяв "Корець" на супровід. Водночас другий корабель йшов по правому борту, а третій тримався на великій відстані десь попереду", - сказано в повідомленні.

Окрім того, вказано, що вихід у море та виконання заходів бойової підготовки буксиром "Корець" прикривалися дивізіоном артилерії, на бойовому чергуванні перебували вертольоти армійської авіації та літаки винищувальної та штурмової авіації.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Європейські дипломати нарешті узгодили запровадження санкцій протии росіян, причетних до захоплення 24 українських моряків під час інциденту біля Керченської протоки. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?